All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ] 
Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Thu Aug 12, 2010 6:41 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Sat Jul 31, 2010 11:22 pm
Posts: 32
Add my voice to the choir: this works!!!! I was getting flashes on my screen, and would run good, and other tims it wouldn't. Now, it runs great ALL the time!

_________________
Sure am glad no-one called the guards!

:::: whack :::::


Top
 
These Support SecondAge
Links open a new window.
UOSA Donors & Subscribers do not receive these ads.

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Sat Sep 11, 2010 2:28 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 ICQ  Profile

Joined: Wed Jul 28, 2010 2:20 pm
Posts: 27
Location: Syracuse, NY
worked extremely well for me. thanks for the heads up!! :!:


Top
 

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 7:48 am 
Offline
UOSA Subscriber!
UOSA Subscriber!
User avatar
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Fri Jun 05, 2009 6:02 am
Posts: 248
Location: In your house stealing your stuff.
Derrick wrote:
Karik Verlee wrote:
I have 3 UO's open at once, then when switching between windows sometimes it will lock up. If i goto razor and uncheck and recheck it unfreezes, but I haven't tried leaving it unchecked yet.

This happens to me too, and I use the same method to unfreeze it, but I'm only running one client.

It freezes when I switch between the client window and other windows such as IRC or IE.

My current theory it that it's "multiple monitors" causing it. It happens on both my primary PC's, one has two monitors, and the other 4. Oh, and Windows7 on both.


Well, this is happening to me very frequently now. I've been trying to open my house door for an alt on another account for about 15 mins but each time I switch between accounts UO stops responding. I don't use multiple monitors however.

_________________
"If you want an image of the future, imagine a bag of milk being poured on a human face--forever."


Top
 

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Thu Jan 20, 2011 5:43 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Tue Jan 18, 2011 6:31 pm
Posts: 36
Ok fixed this apparentley i jsut forgot my password to my account. :twisted:


Top
 

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Thu Jan 20, 2011 6:01 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Tue Dec 21, 2010 10:46 am
Posts: 289
poushma wrote:
I have a used cpu with a lot of files on it . Can I delete all these files and start over with a clean hard dr? I want to delete everything on my hard drive without effecting my cpu's web capabilities . It was an office cpu hooked up to the company server . There are a lot of files I can delete , but am affraid it will crash my cpu's ability to surf the web .


Get a friend or family member who is "good with computers" to help you with this.


Top
 

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Sun May 08, 2011 7:21 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Wed Nov 04, 2009 12:41 pm
Posts: 1411
*Updated the wording on my original post to make it more clear.


Top
 

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Sat Feb 11, 2012 3:12 pm 
Offline
UOSA Subscriber!
UOSA Subscriber!
User avatar
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Sat Jul 19, 2008 9:15 am
Posts: 4368
Derrick wrote:
Karik Verlee wrote:
I have 3 UO's open at once, then when switching between windows sometimes it will lock up. If i goto razor and uncheck and recheck it unfreezes, but I haven't tried leaving it unchecked yet.

This happens to me too, and I use the same method to unfreeze it, but I'm only running one client.

It freezes when I switch between the client window and other windows such as IRC or IE.

My current theory it that it's "multiple monitors" causing it. It happens on both my primary PC's, one has two monitors, and the other 4. Oh, and Windows7 on both.


With direction from Derrick in IRC just now, I can confirm that running the client and Razor (maybe not needed for Razor) in Windows XP compatibility mode fixes this issue.

Image

_________________
Image

[22:26] <ian> why am i making 3750 empty kegs
[22:27] <ian> 1125000 for 3750 empty kegs
----------------------------------------
[10:44] <ian> a good cat is a dead cat


Top
 

 Post subject: Re: Unchecking Razor "Use Smart CPU Usage Reduction" improve
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 12:27 am 
Offline
UOSA Subscriber!
UOSA Subscriber!
User avatar
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Tue Oct 19, 2010 11:51 pm
Posts: 459
Location: Auckland, New Zealand
All this advice has been documented in the "Razor - settings for Windows 7" section of http://wiki.uosecondage.com/Razor

_________________
Zadok Uther - Co-founder of Society of Traders [S^T]

Zelek Uther - Guild Master of Terra Nova [TN]


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Support Second Age: These links Open in a New Window

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Extended by Karma MOD © 2007—2012 m157y