All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ] 
Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Razor & Vista (counter bar)
PostPosted: Sun Sep 07, 2008 7:16 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Sun Sep 07, 2008 7:12 pm
Posts: 5
Hello all, I know that there are issues with Razor's counter bar and Windows Vista. My UO client and Razor both work perfectly, except the counter bar just does not show at all. Has anyone gotten around to making it work?


Top
 
These Support SecondAge
Links open a new window.
UOSA Donors & Subscribers do not receive these ads.

 Post subject: Re: Razor & Vista (counter bar)
PostPosted: Sun Sep 07, 2008 7:23 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Aug 07, 2008 11:17 am
Posts: 43
Location: OK, USA
My understanding is that you cannot use Aero effects on your windows in Vista. If you turn this feature off or change your theme to Vista Basic, your counters will show up.


Top
 

 Post subject: Re: Razor & Vista (counter bar)
PostPosted: Wed Sep 10, 2008 2:21 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Aug 14, 2008 2:19 pm
Posts: 34
Location: Huddersfield - England
Or right click on your razor shortcut

CLick properties

click compatibility

and uncheck disable visual themes :D


Top
 

 Post subject: Razor : Vista and t2a.
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 11:10 am 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Sep 11, 2008 10:59 am
Posts: 5
hihi,
First off I wanna say <3 yay t2a!..

I downloaded the T2A install.. and followed all the directions. Patched it everything works wonderfully. But randomly when I have UO open it'll give me the.

"This program has stopped working looking for a solution. *Thinks for 3 seconds* No solution found, windows is closing the program." Error... aside from that it doesn't really give me much else for information.

I'm not sure what to do to fix it?... so any help would be simply magnificent~

Thanks a bunch in advance. =X

_________________
. . . The lust has quickly become obsession.


Top
 

 Post subject: Re: Vista and t2a.
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 1:12 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Trustworthy
Trustworthy
 WWW  ICQ  Profile

Joined: Thu Dec 13, 2007 7:49 pm
Posts: 9002
Location: Cove
Client crashes are non infrequent unfortunately. Some have had luck by patching up to our recommended version, 5.0.8.3

Welcome to Second Age


Top
 

 Post subject: Razor
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 2:02 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Fri Aug 29, 2008 3:53 am
Posts: 34
whats'up?

So, my razor counter doesnt work... I took a look at the forum and saw a post that talks about this, tried the option of changing the windows vista theme and unchecking the thing, but no changes at all
my razor version is 0.1.28 and my client is above 4.0.0

any ideas :wink: ??


Top
 

 Post subject: Re: Razor
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 2:08 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Trustworthy
Trustworthy
 WWW  ICQ  Profile

Joined: Thu Dec 13, 2007 7:49 pm
Posts: 9002
Location: Cove
right click on the razor shortcut,, Properties -> Compatability -> Check "Disable desktop composition"


Top
 

 Post subject: Re: Razor
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 2:32 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Fri Aug 29, 2008 3:53 am
Posts: 34
yeah
it was unchecked already


thats how its looking


Attachments:
File comment: screen
screen.jpg
screen.jpg [ 141.48 KiB | Viewed 4274 times ]
Top
 

 Post subject: Re: Vista and t2a.
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 2:51 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Sep 11, 2008 10:59 am
Posts: 5
Derrick wrote:
Client crashes are non infrequent unfortunately. Some have had luck by patching up to our recommended version, 5.0.8.3

Welcome to Second Age


If that patch is the one that comes with the T2a Install thingy. ^^ i did. Thank you =X
quick edit:
Would maybe using the ML install fix this problem? (Im using the t2a disc + patch) right now.

_________________
. . . The lust has quickly become obsession.


Top
 

 Post subject: Re: Vista and t2a.
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 3:55 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Sat Aug 30, 2008 3:42 pm
Posts: 94
Running the ML client worked for me. I had the same issue


Top
 

 Post subject: Re: Razor & Vista (counter bar)
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 3:57 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Sat Aug 30, 2008 3:42 pm
Posts: 94
Barney [LoV] wrote:
Or right click on your razor shortcut

CLick properties

click compatibility

and uncheck disable visual themes :D



didnt work for me, how do i change the vista theme to get my counters to show? :D


Top
 

 Post subject: Re: Razor
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 7:35 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Trustworthy
Trustworthy
 WWW  ICQ  Profile

Joined: Thu Dec 13, 2007 7:49 pm
Posts: 9002
Location: Cove
It needs to be checked to Disable it. It's what provides the transparancy of the top window handle, on which razor can't draw. If it's not that one, it's "Disable Visual Themes". I have them both checked.


Top
 

 Post subject: Re: Razor : Vista and t2a.
PostPosted: Tue Sep 16, 2008 1:09 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Tue Sep 16, 2008 1:00 pm
Posts: 1
I have patched up. When my client loades but it flashes a bunch and if I touch my mouse too much it will go into program not responding. If I leave it alone it will let me go to the login page (UO is stuck in full screen) I created an acct. I am able to get to the character creation and then when I start editiing the client crashes everytime. what should I do?


Top
 

 Post subject: Re: Razor : Vista and t2a.
PostPosted: Tue Sep 16, 2008 2:19 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Aug 28, 2008 8:39 am
Posts: 53
Vista doesn't come with dotnet1.1.. and if you download & install it, Vista complains about its compatibility. My client used to flash & crash, but after downloading & installing dotnet1.1, and then the service packs for it to make it compatible with Vista, I never crash anymore.


Top
 

 Post subject: Re: Razor : Vista and t2a.
PostPosted: Tue Sep 16, 2008 2:21 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Trustworthy
Trustworthy
 WWW  ICQ  Profile

Joined: Thu Dec 13, 2007 7:49 pm
Posts: 9002
Location: Cove
This sounds very similar to the troubles in this thread:
viewtopic.php?f=32&t=1391

To get out of full screen, press <ALT><ENTER> once the client has stabilized. The issue in the beginning has something to do with playing the intro movie.

Some people have had to turn off the game music, something to do with particular incompatible sound cards.

If you continue to have trouble, hop into the IRC channel, info on our main website, link to JavaChat in left menu bar there.


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Support Second Age: These links Open in a New Window

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Extended by Karma MOD © 2007—2012 m157y