All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Need Help with Lag..
PostPosted: Wed Jul 18, 2012 12:05 am 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Wed Jul 18, 2012 12:01 am
Posts: 1
Not sure if theres anything I can do about my connection to the server, but I've recently started experiencing terrible lag/packet loss.. Heres me pinging and runnin tracert on uosecondage.com. Any feedback would help, Thanks. (ITs all jibberish to me)


C:\Users\Ben>ping uosecondage.com

Pinging uosecondage.com [64.34.215.106] with 32 bytes of data:
Reply from 64.34.215.106: bytes=32 time=155ms TTL=115
Reply from 64.34.215.106: bytes=32 time=140ms TTL=115
Reply from 64.34.215.106: bytes=32 time=279ms TTL=115
Reply from 64.34.215.106: bytes=32 time=334ms TTL=115

Ping statistics for 64.34.215.106:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 140ms, Maximum = 334ms, Average = 227ms

C:\Users\Ben>tracert uosecondage.com

Tracing route to uosecondage.com [64.34.215.106]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 581 ms 642 ms 535 ms 10.239.24.1
3 541 ms 304 ms 263 ms gig3-9.austtxak-er03.texas.rr.com [24.27.12.134]

4 373 ms 301 ms 428 ms tge0-4-0-6.austtxrdcsc-tr01.texas.rr.com [24.175
.42.22]
5 234 ms 243 ms 295 ms agg22.hstntxl3-cr01.texas.rr.com [24.175.41.48]

6 404 ms 400 ms 439 ms ae-4-0.cr0.hou30.tbone.rr.com [66.109.6.54]
7 348 ms 401 ms 472 ms ae-0-0.pr0.dfw10.tbone.rr.com [66.109.6.181]
8 298 ms 153 ms 203 ms 173.167.57.117
9 149 ms 118 ms 144 ms pos-2-4-0-0-cr01.dallas.tx.ibone.comcast.net [68
.86.87.217]
10 179 ms 202 ms 193 ms pos-0-9-0-0-cr01.atlanta.ga.ibone.comcast.net [6
8.86.87.234]
11 225 ms 237 ms 227 ms he-0-3-0-0-cr01.ashburn.va.ibone.comcast.net [68
.86.89.149]
12 238 ms 318 ms 280 ms be-20-pe06.ashburn.va.ibone.comcast.net [68.86.8
2.98]
13 258 ms 321 ms 252 ms 173.167.58.22
14 297 ms 275 ms 299 ms 10ge-xe-0-0-1.wdc-sp225-sbdis-1.peer1.net [216.1
87.120.106]
15 283 ms 289 ms 261 ms uosecondage.com [64.34.215.106]

Trace complete.


Top
 
These Support SecondAge
Links open a new window.
UOSA Donors & Subscribers do not receive these ads.

 Post subject: Re: Need Help with Lag..
PostPosted: Wed Jul 18, 2012 9:38 am 
Offline
UOSA Donor!!
UOSA Donor!!
User avatar
User Rep: Trustworthy
Post Rep: 1
Trustworthy
 Profile

Joined: Tue Aug 02, 2011 4:57 pm
Posts: 671
I inexplicably had terrible lag like this last week while everyone else seemed unaffected. I'm not an expert regarding what happens when you send a packet out onto the interweb, but I can imagine that somehow my packets were being routed through some kind of bogged down node or something; the next day it was back to normal.

_________________
Most people like us, or at least they like what we do. Regardless, we appreciate all our victims, and we hope that their encounter with us is a memorable one.
-a machine gun, a bazooka, and a grenade
... a not-for-profit organization (usually)


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Support Second Age: These links Open in a New Window

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Extended by Karma MOD © 2007—2012 m157y