All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stable bug can't put it in pets I JUST took out
PostPosted: Sat Jun 18, 2016 1:54 am 
Offline
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Sun Jul 13, 2008 2:42 pm
Posts: 850
I tried putting in some pets I just took out and the stable person says that the stables are full, and I JUST TOOK OUT MY PETS, and no has put any in that stable since me. For example, right now the stable people in LB's castle in Brit are Aida and Arlin, and I can say one's name and the other answers, the text appears above the opposite person I said stable to, so I figured all I'd need to do is say the other person's name since they are reversed, doesn't necessarily work either. What is going on?


Top
 
These Support SecondAge
Links open a new window.
UOSA Donors & Subscribers do not receive these ads.

 Post subject: Re: Stable bug can't put it in pets I JUST took out
PostPosted: Sat Jun 18, 2016 7:35 am 
Offline
User avatar
User Rep: Trustworthy
Trustworthy
 WWW  Profile

Joined: Wed Aug 14, 2013 8:00 pm
Posts: 1523
Location: New York
Can you try and show me the issue in-game? This would make it easier to see the problem in action (and allow me to rule out "user error" easier). I am around most days during daytime hours.

_________________
Eat. Sleep. Ultima.


Top
 

 Post subject: Re: Stable bug can't put it in pets I JUST took out
PostPosted: Sat Jun 18, 2016 4:09 pm 
Offline
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Sun Jul 13, 2008 2:42 pm
Posts: 850
Boomland Jenkins wrote:
Can you try and show me the issue in-game? This would make it easier to see the problem in action (and allow me to rule out "user error" easier). I am around most days during daytime hours.


I'll make a recording as I take put them in and take them out, that should show you pretty well.


Top
 

 Post subject: Re: Stable bug can't put it in pets I JUST took out
PostPosted: Wed Jul 20, 2016 8:57 am 
Offline
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Sun Jul 13, 2008 2:42 pm
Posts: 850
What's actually happening if the nearest stabler will answer, regardless of whether you used their name or not, so you could have them stabled under another NPC there.


Top
 

 Post subject: Re: Stable bug can't put it in pets I JUST took out
PostPosted: Wed Jul 20, 2016 4:04 pm 
Offline
UOSA Subscriber!
UOSA Subscriber!
User avatar
User Rep: Trustworthy
Trustworthy
 WWW  Profile

Joined: Sat Jan 30, 2010 12:01 am
Posts: 3361
Location: In your tree house with binoculars
viewtopic.php?f=8&t=65654

_________________
Image

Horus and Roser's General Store At Ocllo Bank
Regs, Kegs, Scribe, Ingots, Boards, Bandages, Rares, More!

My current player run events...
Boom Box Roulette


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Support Second Age: These links Open in a New Window

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Extended by Karma MOD © 2007—2012 m157y