All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Need input on my fishing macro
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 9:20 am 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Fri Apr 17, 2009 7:25 am
Posts: 81
Below is my macro. There are about 15 sections in my macro that llok just lik the one below. But it gets stuck on the first section, even after i have moved foward.


Use skill hiding
double click (fishing pole)
wait for target
target RelLoc
pause 10 sec
double click (fishing pole)
wait for target
target RelLoc
pause 10 sec
If ( SysMessage ; the fish don't seem to be biting here' )
say: forwaed
pause 10 sec
say: stop
pause 1 sec



I move forward but then it dumbs up. It stays on this first section, when it is supossed to move on to the next one.


Top
 
These Support SecondAge
Links open a new window.
UOSA Donors & Subscribers do not receive these ads.

 Post subject: Re: Need input on my fishing macro
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 11:30 am 
Offline
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Tue Mar 17, 2009 3:17 pm
Posts: 506
try putting an 'end if' statement in there after 'pause 1 sec'


Top
 

 Post subject: Re: Need input on my fishing macro
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 11:53 am 
Offline
User avatar
User Rep: Honest
Honest
 Profile

Joined: Fri Nov 28, 2008 12:15 pm
Posts: 1087
spell forward correctly?

_________________
Image
The Core [PEE]: http://my.uosecondage.com/Status/Guild/236
<Vega-> I'm about to go to the gym but that is worth missing a couple reps for
https://www.youtube.com/watch?v=pMhfbLRoGEw


Top
 

 Post subject: Re: Need input on my fishing macro
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 1:54 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Fri Apr 17, 2009 7:25 am
Posts: 81
LOL HardCore. It is spelled right in the macro but i mistyped on the post. ok. I tried putting the end if in there but it still doesnt work.


Top
 

 Post subject: Re: Need input on my fishing macro
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 3:25 pm 
Offline
User Rep: Fair
 Profile

Joined: Tue Mar 17, 2009 3:17 pm
Posts: 506
!Loop
Assistant.Macros.DoubleClickAction|1074328378|3520
Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30
Assistant.Macros.TargetRelLocAction|3|0
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:10
Assistant.Macros.DoubleClickAction|1074328378|3520
Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30
Assistant.Macros.TargetRelLocAction|-3|-1
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:10
Assistant.Macros.IfAction|4|0|the fish don't seem to be biting here
Assistant.Macros.SpeechAction|0|52|3|ENU|2|16|69|forward
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:10
Assistant.Macros.SpeechAction|0|52|3|ENU|5|48|54|4|241|97|stop
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:01
Assistant.Macros.EndIfAction



copy and past that into your macro directory


Top
 

 Post subject: Re: Need input on my fishing macro
PostPosted: Sat Apr 20, 2013 8:32 am 
Offline
User Rep: Good
Good
 Profile

Joined: Sun Mar 10, 2013 7:05 am
Posts: 995
how do you copy paste into razor macros?

_________________
Dyx, Your Local Housing Relocation Guild!
Here to sell you housing without the stiff prices!


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Support Second Age: These links Open in a New Window

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Extended by Karma MOD © 2007—2012 m157y