All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Razor install problem
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 12:31 pm 
Offline
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Sat May 29, 2010 7:21 pm
Posts: 9
Using wine/winebottler to install UO and dotnet20 installed fine. Im not trying to install razor and its giving me an error. Anyone know the problem?


Top
 
These Support SecondAge
Links open a new window.
UOSA Donors & Subscribers do not receive these ads.

 Post subject: Re: Razor install problem
PostPosted: Mon Jun 14, 2010 2:09 pm 
Offline
User avatar
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Apr 02, 2009 7:46 pm
Posts: 1400
I've been having this same issue. As far as I know there's no fix at ther time being but I'll keep looking and keep you updated.

_________________
chumbucket wrote:
Everyone else, don't be a jerk to staff. Maahes cries enough already.


viewtopic.php?f=33&t=40810 - HOLY HELL AN AWESOME VENDOR?!


Top
 

 Post subject: Re: Razor install problem
PostPosted: Tue Jun 15, 2010 7:50 am 
Offline
User avatar
User Rep: Unsung
 Profile

Joined: Thu Feb 25, 2010 1:27 pm
Posts: 139
Location: Northern Territories
Linux or OS X?

_________________
Rendar wrote:
Live by the sword, die by the hidden archer turret.


chumbucket and Associates [cA]

[lml] EPIC Heavy Metal Bards [lml]


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Support Second Age: These links Open in a New Window

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Extended by Karma MOD © 2007—2012 m157y