I am new player in uosecondage and any Turk can help me ?
I need ask some question.
Thanks.
If any Turk,can help me ?
Moderator: Support Moderators
Re: If any Turk,can help me ?
Turk degilim ama yine de sorabilirsiniz.
+ORC: If you give a man a crack he'll be hungry again tomorrow, but if you teach him how to crack, he'll never be hungry again.
chumbucket: I don't collect pixels.
Never trust the client. It's in the hands of the enemy : UO Demo internals @ JoinUO
Never trust the client. It's in the hands of the enemy : UO Demo internals @ JoinUO
-
Öncelikli olarak merhaba,Biz arkadaşlarla yeni başladik bize öncelikli olarak neyi kasmamizi tavsiye edersin
ve bu server da action oluyor mu yoksa sadece rp serveri mi onu çözemedik.Nerede 600 online.
Teşekkurler.
ve bu server da action oluyor mu yoksa sadece rp serveri mi onu çözemedik.Nerede 600 online.
Teşekkurler.
Wow, I'm glad you got some help
For a small community its cool to see someone was able to help you
For a small community its cool to see someone was able to help you
Catskills 97-99
Size de merhaba ve hoşgeldiniz
Kasmakla neyi kastediyorsunuz?
Bu shardda herşey var ama en çok da aksiyon var. Turnuvalar oluyor, canavar öldürme var, katil ve hırsız oyuncularımız var. Hazine avı yapılıyor. Herkes nerede diye soruyorsun. Dünya büyük ve evlerinde veya şehirlerinde makro yapmıyorlarsa herkes oyunda dağılmış durumdadır.
Güle güle oynayın.
Kasmakla neyi kastediyorsunuz?
Bu shardda herşey var ama en çok da aksiyon var. Turnuvalar oluyor, canavar öldürme var, katil ve hırsız oyuncularımız var. Hazine avı yapılıyor. Herkes nerede diye soruyorsun. Dünya büyük ve evlerinde veya şehirlerinde makro yapmıyorlarsa herkes oyunda dağılmış durumdadır.
Güle güle oynayın.
+ORC: If you give a man a crack he'll be hungry again tomorrow, but if you teach him how to crack, he'll never be hungry again.
-
Benim action anliyişim farklı bilemiyorum kasma azmi kalmadı,nereye gitsem boş.
Deluya gittim,bucsa gittim boş.Yok yani kimse
Deluya gittim,bucsa gittim boş.Yok yani kimse

-
ben de yeni başladım dostum türk arıyorum ingilizce sarmıo muhabbet
hala bırakmadıysan oyunu skill kasmaya acti yapmaya çıkarız